MEEST VEELVOUDIGE VOETKLACHTEN

Iedereen heeft een individuele aanpak nodig

Ziekten en klachten

Pijn door werkschoenen


Heeft u ook een baan waarbij u bepaalde soorten schoenen moet dragen? Heb jij ook dezelfde pijn in je voeten, benen of rug? Meestal kunnen we er iets aan doen. Laten we samen kijken.

EXTERNE KLACHTEN


Voorbenen hangen door, schoenen passen niet? Een kinderonderzoek kan veel vertellen over de oorzaak van uw klachten. Laat uw kinderarts uw voeten onderzoeken en u bent een stap dichter bij een oplossing!

ZIEKTE TERUG


Platvoeten, holle voeten of beenlengteverschil? Al deze dingen kunnen de oorzaak zijn van uw lage rugpijn. Vraag uw kinderarts om uw houding te controleren.

ONZE METHODOLOGIE

BEHANDELINGSPLAN

BEDIENING

3 stappen tijdens onze individuele behandelingen

1 ONDERZOEK

 Het onderzoek duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier. We beginnen met een gesprek over de oorsprong van de klacht, uw dagelijkse bezigheden en hobby’s. Medicijnen, operaties en andere behandelingen kunnen ook belangrijk zijn.

 We werken meestal met je voet in je hand om echt te voelen waar de pijn zich voordoet en wat de structuur is. Vervolgens worden in een biomechanische studie de karakteristieke functionele eigenschappen van je voeten, knieën en heupen geïnventariseerd. Zitten en staan ​​worden getest en de stand en houding van je voeten worden gemeten en geanalyseerd. De voetzool wordt van onderaf bekeken op een spiegel voor het laadmodel en 3D gescand als een “digitaal gipsmodel”. Bij loopanalyse kijken we naar uw looppatroon en samen met alle eerder verkregen gegevens geeft dit ons een totaalbeeld.

2 BEHANDELPLAN

 Op basis van uw onderzoek en hulpvraag stellen wij een plan van aanpak op. Behandeling is een samenwerking tussen de patiënt en de therapeut. Er zijn verschillende voorwaarden van toepassing om de beste resultaten te krijgen. Dit kan variëren van het gebruik van het juiste schoeisel tot het uitvoeren van oefeningen thuis. Ook speel je een belangrijke rol bij het oplossen van je klachten.

3 TESTEN

 Na het starten van de therapie wordt een afspraak gemaakt voor controle. Voor therapie alleen is het ongeveer 6-8 weken. U kunt dan rapporteren hoe het proces vordert en of er nog problemen zijn bij het toepassen van de tools van dagelijks gebruik. Als de resultaten niet bevredigend zijn of als je ongemak in de zool ervaart, kunnen we de zool tijdens de test in onze werkplaats aanpassen.

 Inmiddels klaar, hij is nog bij ons! Je hoeft de zool dus niet achter te laten of meer op en neer te bewegen om je aan te passen.